Baleset- és
bűnmegelőzés

06 (30) 388 0 388

[email protected]

Katasztrófa elhárítás / 2013 - Dunai árvíz

Győrújfalu, 2013. június 8.

2013. június 8-án a „Ne legyen áldozat” stábja a legjobban veszélyeztetett területeken forgatott.
Forgattunk földön, vízen, levegőben. Testközelből láttuk, hogy rendőr, tűzoltó, katona, civilek, önkéntesek, férfiak, nők és gyermekek együtt vették fel a harcot a természettel embertársaink életének a megóvásáért, a magán és közvagyon megmentéséért, a katasztrófa elkerüléséért.
A küzdelem szünet nélkül, folyamatosan tartott, aminek – mint tudhatjuk - meg is van az eredménye. Nagyon kemény küzdelem árán, de győzött az Ember a Természet felett és sikerült az óriási áradatot kordában tartani.

Filmünkben szeretnénk Önöknek megmutatni, hogy mekkora odaadással, elszántsággal, akarattal és ellentmondást nem tűrő kitartással dolgoztak a hatóságok és oly sokan ember társaink közül, hogy senki se veszítse el otthonát, házát, termőföldjét, azt az élet teret, amelyben évek, esetleg évtizedek óta e haza otthont ad neki.

Árvíz elleni védekezés

Dél Magyarország, 2013. június 21.
Stábunk 2013. június 21-én Dél Magyarországon forgatott, ahol a Katasztrófavédelmi Főigazgatóság jóvoltából a helyi megbízott szakemberek szinte egész nap álltak a rendelkezésünkre és válaszoltak véget nem érő kérdéseinkre.
Rangtól és beosztástól függetlenül mindenki nagyon keményen dolgozott annak ellenére, hogy a munkát 37 - 38 celsius fokos hőségben kellet végezni.

Árvíz utáni helyreállítás